Voor cliënten

Op deze pagina kan u ons aanbod ontdekken.

Beiden werken we individueel in onze eigen praktijk. Daarnaast bieden we tal van workshops aan in groep.

We werken een uitgebreider groepsaanbod uit dat in 2024 van start zal gaan. 

Momenteel kan u als koppel intekenen voor ons koppelweekend.


Onze co-creatie als therapeuten in de vorm van een groepsaanbod:

Relatietraining 'Re-connect': aan de slag als koppel naar meer verbinding.

Tijdens dit weekend bieden we jullie naast therapeutische handvaten ook de rust en ruimte om als koppel te herbronnen en oude en meer recente struikelblokken helder te krijgen. We werken hiervoor samen met b&b Amelhof https:

https://www.amelhof.be/

B&B Amelhof, een charmante hoeve die overnachten in Vlaams-Brabant mogelijk maakt.Zowel gezinnen met kinderen als zakenmensen zijn welkom in onze gastenkamers, kom genieten van de rust en de ongerepte natuur rond de rand van Brussel.www.amelhof.be

Deze relatietraining kan een mooie aanzet zijn voor een evt verder te zetten partnerrelatietherapie bij een erkend relatietherapeut. Deze relatietraining kan tevens een verdieping zijn van een reeds eerder afgelegde weg als koppel bij een therapeut.

Vooraleer we je includeren voor dit weekend willen we uiteraard de veiligheid van dit groepsaanbod garanderen zowel als goed afstemmen op de specifieke noden van deze groep koppels. Daarom voorzien we een intakegesprek voorafgaand aan het weekend. De prijs van dit consult wordt in mindering gebracht bij definitieve deelname aan het weekend.

Dit weekend ga je aan de slag met je eigen relatie in een groep van 5 tot 8 koppels.

Prijs voor dit therapieweekend met 2 overnachtingen en ontbijt en broodjeslunch 850 euro.

Mogelijkheid tot boeken van persoonlijke extra's na therapeutische momenten zoals welness, bezoek plantentuin... .

Praktisch: ontvangst op vrijdag 17/11/2023 tussen 18u30 en 19u. Einde voorzien zondag 19/11/2023 om 15u. Na inschrijving ontvangt u meer concrete praktische info. Wenst u meer info aarzel niet om ons te contacteren : Cathy.vangorp@telenet.be of Kelly.vercaigne@ucll.be of via onze website: contact

Groepstherapie

Deze reeks staat gepland voor februari 2024. In een reeks van vijf avonden gaan we samen aan de slag, met essentiële kapstokken bij de verwerking van trauma.

richtprijs: 210 euro per reeks. (anderhalf uur per avond)

concrete info binnenkort