DIENSTEN

Lezingen

Mogelijke thema's:

 Trauma en herstel: complex trauma laat een wonde achter die veel verder gaat dan het psychisch of lichamelijk geweld. In deze duogetuigenis geven we je een inkijk in het therapeutisch proces van Kelly en proberen we het belang van hoe je je als therapeut positioneert te concretiseren. Adhv 5 dualiteiten die zich tijdens onze vele gesprekken die tot dit initiatief hebben geleid, hebben uitgekristalliseerd, nemen we jullie langs de belangrijkste inzichten, ervaringen, gewaarwordingen van ons beiden mee. Het is geen klassiek herstelverhaal, maar een krachtig verhaal vol humor, authenticiteit en rauwe realiteit. Zowel voor mensen die nog bezig zijn in hun herstelproces na trauma als voor hulpverleners die een bredere blik willen op dit thema kan deze lezing zinvol zijn.

Andere mogelijke thema's zijn: communicatie en psychische kwetsbaarheid, herstelvisie, patiĆ«ntenparticipatie, relationele banden en kwetsbaarheid. 

Boek ons nu via het contactformulier. 

  Intervisie

Denk je dat jij en jouw team deugd zouden hebben van onze knowhow en blikverruimers?

Zet je vraag, probleem, idee op mail en we bekijken samen in een verhelderingsmoment of wij voor jullie iets kunnen betekenen.

Of gebruik ons contactformulier. 

Zelfhulpgroep

Na doorverwijzing en kennismakingsgesprek kunnen slachtoffers van misbruik bij ons in de zelfhulpgroep Ipa Agbara terecht.

Vraag vrijblijvend info via ons contact formulier.


Na een avond samen met de groep creƫerden we deze tekst:

Vallen en opstaan 'Jach'...

Ik wil gehoord worden om opnieuw in mijn kracht te staan.

Ik aanvaard hulp om los te laten.

Effe stilstaan- tis ok! Dan weer doorgaan.

17/09/2020


Het Vermogen 

Een samenwerking tussen Cathy Van Gorp en Vicky Veys (Momentum-Avelgem) 

Het relationeel vermogen in een familiebedrijf kan worden begeleid om verbinding te stimuleren en/of te herstellen in de verschillende systemen van het individu, de eigendommen, de familie en het bedrijf. 77% van de bedrijven zijn familiebedrijven, 45% van het aantal werknemers werkt in familiebedrijven. 70% van alle onderhandelde contracten geven achteraf een wrange nasmaak, omdat er niet voldoende aandacht ging naar de emotionele impact.
Wij bieden een uniek pakket aan om de familie te ondersteunen in de verschillende systemen en verbinding in de relaties onderling positief te houden en te stimuleren. 

https://www.momentumavelgem.be/het-vermogen.html